Deelname en kosten

Deelname

Deelname staat open voor vrouwen die het leuk vinden om met anderen creatief bezig te zijn. Het niveau is niet belangrijk.

Aanmelden bij de leidster (Annet van der Horn). De belangstellende doet een keer gratis mee, om te kijken of ze in de club past – van beide kanten. Gezelligheid is immers een belangrijk onderdeel.

Er is een maximum aantal leden, ivm de locaties: we zijn immers bij de leden thuis. Vaak is met zes dames de kamer/tafel vol. De ervaring leert dat niet iedereen altijd komt, meestal slechts 40%. Op dit moment is het maximum aantal leden op 16 gezet. Dit wordt regelmatig geëvalueerd op basis van daadwerkelijke opkomst en beschikbare ruimte.

kosten

De jaarlijkse bijdrage wordt in november vastgesteld. Deelname is voor minimaal 1 vol jaar. Leden die een deel van het jaar deelnemen betalen eveneens het vaste bedrag. Zonder opzegging voor januari wordt deelname automatisch gecontinueerd. Afwezigheid door ziekte of andere afspraken kan niet tot restitutie leiden.

Contributie is gebaseerd op zeven bijeenkomsten bij leden thuis, of buiten in openbare ruimtes. En de mogelijkheid van twee workshops met het inhuren van externe begeleiding door kunstenaars/leraren. Deze workshops wordt per bijeenkomst betaald aan die externen.

  • De bijdrage voor 2022 is vastgesteld op 47,50 Euro
  • De kosten voor de externe workshops liggen tussen de 20 en 75 Euro, afhankelijk van de invulling.

De leden zorgen zelf voor veelgebruikte materialen zoals tekenpapier, verf, krijt, potloden, etc. Het is immers fijn werken met je eigen favoriete materiaal. Bijzondere materialen voor nieuwe technieken worden door de leiding verstrekt.